Hoe maak ik kans op een verblijf in de Q-Sunset Loft?

Je kan je hiervoor registreren in de Q-app of op qmusic.be. Zodra het winmoment van de vorige week gedaan is, kan je je opnieuw registreren, tot en met donderdag. De registratiemogelijkheden openen iedere vrijdag na het winmoment en sluiten donderdag  om 15.59. Je kan je dus bijvoorbeeld voor het verblijf van vrijdag 28/05 tot vrijdag 04/06 registreren vanaf vrijdag 21/05 na het winmoment tot en met donderdag 27/05 om 15.59.

Elke donderdag selecteert onze computer willekeurig twee kandidaten uit de poule en zij zullen de dag nadien gepakt en gezakt het finalespel spelen in Oostende.

Wat het finalespel inhoudt, kunnen we nog niet verklappen. De finalisten ontdekken dat ter plaatse. De winnaar mag in Oostende blijven en kan genieten van een verdiend weekje in onze Q-Sunset Loft.