Hoe maak ik een account aan?

Via de app:

1. Open de Q-app
2. Klik bovenaan in de linkerhoek op het persoonsicoontje
3. Selecteer vervolgens Registreer
4. Klik daarna op Registreer hier
5. Vul je gegevens in en ga akkoord met onze algemene en gebruiksvoorwaarden
6. Ga naar het postvak IN van je e-mail (neem ook zeker een kijkje bij je map met ongewenste e-mails) om je registratie te bevestigen
7. Klik op Bevestigen

Via de website:

1. Ga naar qmusic.be op je laptop of desktopcomputer
2. Klik links op Mijn Q
3. Selecteer vervolgens Registreren
4. Vul je gegevens in en ga akkoord met onze algemene en gebruiksvoorwaarden
5. Ga naar het postvak IN van je e-mail (neem ook zeker een kijkje bij je map met ongewenste e-mails) om je registratie te bevestigen
6. Klik op Bevestigen